انتخاب وب سایت
  • معرفی دانشکده

 دانشکده صنایع غذایی و کشاورزی یکی از دانشکده های مصوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی است که از سال 1388 به صورت مستقل با افتتاح ساختمان جدید آن، تأسیس گردید. هم اکنون در این دانشکده گروه‌های علوم صنایع غذایی، زراعت، جنگلداری و زیست شناسی به تدریس و تحقیق در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌پردازند. این دانشکده  با بهره گیری از اساتید مجرب و کارآزموده و کادر آموزشی قوی یکی از مهم‌ترین مراکز آموزشی در رابطه با کشاورزی و صنایع غذایی در سطح منطقه محسوب می‌شود. این دانشکده در بهمن سال 1390 از سوی تشکیلات و روش‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مصوب گردید. لازم به ذکر است دانشجویان دانشکده صنایع غذایی و کشاورزی آمار قبولی بالایی در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارند. این دانشکده دارای امکانات زیر است:

تعداد اعضاء هیئت علمی: 25 نفر

تعداد دانشجو: 1993 نفر

تعداد فارغ‌التحصیل: 3135 نفر

تعداد کلاس‌های درسی: 3 کلاس

تعداد کلاس‌های با امکانات سمعی و بصری: 9 کلاس

آزمایشگاه پژوهشی و آموزشی: 7 آزمایشگاه

کارگاه رسم: 1 کارگاه

تعداد سایت کامپیوتر: 1 سایت مجهز به 30 دستگاه رایانه